22 Noiembrie 2017 – Viața lor emoțională a băieților – despre părinți și prieteni

Ne dorim ca părinți să le fim alături băieților nostri, să îi susținem în a-si găsi sensul ca viitori bărbați. Ne-am bucura să învețe să se cunoască, să știe cum să își depășească fricile pe care mulți bărbați le ascund adânc, le pietrifică, frici ce îi îndepărtează de ei și de cei pe care îi iubesc.

Părinții, relațiile pe care le au cu băieții lor, legătura dintre mama și fiul ei, legătura dintre tată și fiului lui vor defini modul în care băiatul va forma toată gama de relații – de colegialitate, de prietenie, de iubire, relația cu sine însuși. Iubirea necondiționată a părinților, capacitatea lor de a-și încuraja fiul să exploreze, susțindu-l când are nevoie, reprezintă baza de la care pleacă și spre care știe că atunci când este cazul se poate întoarce, oricând și în siguranță.

Pornind de la modelul relației pe care o au cu noi părinții, apoi de la înțelegerea importanței fiecărei prietenii din viața lor, îi învățăm pe băieții noștri, și mai ales îi susținem, să construiască relații de care să se bucure, în care să fie în siguranță. Este pasul esențial pe care îl au de făcut, astfel încât în viața adultă rolul de partener să fie unul firesc, să își găsească propriul loc în relații, dar să știe cum și să poată oferi căldură, empatie și înțelegere.

Vă inivit la un nou seminar “În lumea băieților” în care să discutăm despre rolul și importanța relației cu fiecare dintre părinți pentru a crește un băiat care să crească într-un bărbat fericit cu el însuși, puternic, dar și cald, bun și tandru.  Seminarul își propune să răspundă la întrebări și nevoi ale părinților de băieți, legate de relația cu fiul lor, de relația de cuplu si influența ei, despre nevoile sociale și emoționale ale băiților.

Cum imi iubesc necondiționat fiul și cum îmi exprim iubirea?

Cum își exprimă mama iubirea și  cum își exprimă tatăl?

Ce are nevoie un băiat de la tatăl lui și ce are nevoia de la mama lui?

Care este imaginea masculinității astăzi și cum influențează creșterea băieților?

Cum îl influențează relația dintre părinți?

Care este semnificația relațiilor de prietenie cu fetele sau cu băieții?

Ce pot face dacă băiatul meu nu are prieteni?

Când este prea competitiv sau prea puțin competitiv?

Pot să îl ajut să socializeze mai mult?

Vă invit așadar miercuri 22 noiembrie, la ora 18.30, la seminarul “Viața emoțională a băieților – despre părinți și prieteni”

Unde: Soseaua Cotroceni 18, etaj 1, interfon 02. Intrarea în bloc se face pe străduța laterală.

Cost: 100/persoană, 150/cuplu de părinți sau prieteni

Orice informații sau neclarități aveți, nu ezitați să folosiți adresa de email: contact@corinadobre.ro

Pentru înscriere vă rog să completați următorul formular:

%d blogeri au apreciat: