6 martie – Mama și fiul, o relație sănătoasă

Ne dorim să creștem băieți care să devină bărbați buni, conștienți și mulțumiți de ceea ce sunt, să se bucure de ei înșiși și de relații, să își trăiască cu totul viața emoțională.
Care este însă rolul mamei în această călătorie?
Ce are nevoie un băiat să primească de la mama lui? Sunt băieții de crescut diferit față de fete? Cât este de importantă relația cu mama pentru un băiat? Cum să îl ajut să își găsească drumul? Este necesar ca mamă de băiat să înțeleg lumea bărbaților?

Întrebări legitime, pe care ni le punem, ca mame de băieți în diverse etape ale creșterii lor.

Vă invit, dragi mame de băieți, la un nou seminar “În lumea băieților”, să răspundem la toate aceste întrebări și încă în plus: care sunt nevoile biologice ale băieților, care sunt diferentele de gen la fiecare vârstă, când relația cu mama este prea intensă, sau dimpotrivă când mama este prea detașată, cum influențează vulnerabilitățile mamei relația cu fiului ei.
Vom avea o parte teoretică, dar și chestionare și exerciții care să vă ajute să înțelegeți ce merge bine și ce puteți schimba.

Vă aștept cu drag miercuri, 6 martie la ora 18.30.
Cost: 100/persoană, 150/cuplu de părinți sau prieteni. Plata pentru seminar o poți face în contul: RO60INGB0000999905213969, Corina Dobre Cabinet de Psihologie.

Înscrierea o puteti face completând formularul de mai jos.

Adresa ca și până acum: Soseaua Cotroceni 18, etaj 1, interfon 02, iar intrarea în bloc se face pe străduța laterală.

%d blogeri au apreciat: