27 februarie – În lumea fetelor: Relațiile importante din viața lor

Fiecare copil, din prima clipă în care deschide ochii, fată sau băiat, învață despre sine și despre lumea în care trăiește în relațiile care îi sunt cele mai apropiate – cu mama si cu tatăl ei. Din grija și iubirea părinților înțelege că lumea este un loc sigur, tocmai pentru că ei, mama și tata, îi sunt necondiționat alături. 

Iubirea mamei și iubirea tatălui pentru fiica lor, în esență aceeași, dar atât de diferită, modelele pe care aceștia le oferă reprezintă baza de la care va învăța cum să construiască toate celelalte relații. 

Relația dintre mamă și fiică, profundă și câteodată copleșitoare, este contextul în care fiica va învăța despre feminitate, despre puterea unei femei, despre grija pentru ea și pentru cei din jur. În relația cu tatăl va trăi siguranța și protecția, iar privind relația dintre părinții ei va înțelege și va accepta diferențele dintre a fi femeie și a fi bărbat, complementaritatea acestora, bucuria de a se regăsi împreună. 

Vă inivit la un seminar în care relațiile importante din viața fetelor vor fi puse în discuție: 

Cum vor influența o fată  punctele tari ale fiecăruia dintre părinți, și cum va prelua vulnerabilitățile acestora, dacă si cât de importantă este relația de cuplu a părinților ei, cum va înțelege ce înseamnă să fii femeie și ce înseamnă să fii bărbat privind și fiind afectată de dinamica lor. 

Nu vom neglija nici discuția despre relațiile soră-frate sau dintre surori, relațiile de prietenie ale fetelor și vom încheia cu relațiile de iubire și cum le putem fi alături să poată experimenta fără să dispară în ele, dar și fără să evite. 

Dacă crezi că tema relațiilor fiicei tale este importantă pentru tine, dacă îți dorești să găsești răspunsuri legate de modul în care temperamentul tău, trecutul tău, visele sau dorurile tale pot influența modul în care o crești pe fiica ta, sau dacă ti-ai dori să înțelegi cum să o ajuți atunci când este prinsă în conflicte între fete sau să înțelegi de ce se îndrăgostește atât de repede numai de băieți nepotriviți sau dimpotrivă, nu o poți scoate din casă, miercuri seara, pe 27 februarie, vom încerca să găsim răspunsuri la toate aceste frământări. 

Te poți înscrie completând formularul de mai jos.

Cost: 100/persoană, 150/cuplu de părinți sau prieteni
Iar plata pentru seminar o poți face în contul: RO60INGB0000999905213969, Corina Dobre Cabinet de Psihologie
Adresa ca și până acum: Soseaua Cotroceni 18, etaj 1, interfon 02, iar intrarea în bloc se face pe străduța laterală.


%d blogeri au apreciat: